Trail France Des Ecrins
Trainingsschema

Zorgt Polar voor een nieuw doel?

Beste lezers,

Het gaat goed hier!

Met trots kan ik meedelen dat er op de botscan van twee weken geleden niets meer te zien was van het breukje. Ik heb dan ook groen licht gekregen van de dokter om het lopen verder op te bouwen. Stiekem was ik daar al wel mee bezig natuurlijk… πŸ™„ In vier weken relatief snel opgebouwd naar zo’n 50 km per week, om daarna rustig omhoog te trekken. Ondertussen zit ik aan zo’n 60 km en drijf ik het weekvolume stilletjes aan verder op. Hier en daar voeg ik ook wat tempowerk toe. De kilometers worden goed verteerd, heerlijk! We zijn inderdaad terug van weggeweest!

Uiteraard heb ik nooit stilgezeten. Integendeel, ik ben volop gaan fietsen en heb sterk aan mijn core stability gewerkt. De conditie is dus op peil gehouden. Ondertussen zijn die specifieke loopspieren gelukkig ook weer in vorm aan het komen. Het voelt goed. De Polar Running Index toont mooi mijn progressie. Na de looprust heeft ze namelijk een ferme deuk gekregen. Waar ik in juni op 68 zat en een Sub 3 marathon liep, was mijn Running index eind oktober 58. Ja, dat was pijnlijk… Gelukkig worden de looptrainingen snel beloond. Ondertussen zit ik op 65. Dat is beter dan wanneer ik aan de voorbereiding van mijn solo marathon begon.

Polar-Running-Index-Progression

Yes, ik ben klaar voor een nieuw doel

Net nΓΊ komt Polar met een waanzinnige aankondiging. Ze lanceren The Coaching Project. Daarvoor zoekt Polar gemotiveerde kandidaten die een unieke uitdaging willen aangaan: een half jaar lang toewerken naar een prestigieuze wedstrijd onder begeleiding van een top coach. Die prestigieuze wedstrijd is niets minder dan de Marathon du Mont Blanc en de top coach de enige echte Vincent Viet. Whaaa! Dat is gewoon te gek voor woorden!? Je mag gerust stellen dat dit niet alleen de race van je leven kan worden maar zeker en vast ook een ontzettend leerrijke en onvergetelijke ervaring.

Dat kan toch geen toeval zijn? Nope, dit is meant to be! Ik heb niet geaarzeld en me onmiddellijk ingeschreven. Helaas kunnen we nu niets anders doen dan heel benieuwd afwachten…

@Polar: Geven jullie me een nieuw doel? Please?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.